(Fragment van een TV-optreden, eind jaren negentig)

 

CD-project

In een heel ander nieuw project mondde een eigen compositie vorig jaar uit in een internationale samenwerking met zanger Henley King (UK)  De eindmix van de cd-single werd vervolgens gemastered in de Abbey Roadstudio in Londen.  Bijbehorende video-clip:  https://youtu.be/ePpXB8LcSqc  


24 en 25 september 2019: nieuwe opnames gemaakt in Soundvision in Arnhem, voor het project met Henley King. Van links naar rechts: Multi-instrumentalist, studiotechnician en producer George Konings, powerzanger Henley King en ondergetekende. Door de corona-crisis kwam ook dat dit jaar stil te liggen, maar in de eerste week van september 2020 wordt het project vervolgd.

 


 Op de video, aansluitend op het bovenstaande artikel: voorbeeldsolo in de Gypsy-style:

  

Jamsession met gitaarvirtuoos en oudfinalist van de Nationale Gitaarkampioenschappen Diederick Cock

 

 

Tijdens de Noordelijke Gitaarkampioenschappen in oktober 2002 ging mijn leerling Evelien Frie (14) er met de eerste prijs vandoor.        Bij de volwassenen werd Ruud Boelens, een oudleerling van mij, 2e. Twee van mijn leerlingen bij de jeugd tot 12 jaar, Michiel Frie             en Roy van Gool gingen door naar de landelijke finale en wonnen daar beiden een schitterende electrische gitaar.

 

      Li       Live-optreden in Docx (Assen), met pianist Gerald Jonker, drummer Giovanni Timmermans en gitarist René Schermer.                          (Deze foto is o.a. opgenomen in het boek 'Van ouds bekend en goed beklant' van Henk Luning, over het 144-jarig bestaan                    van Assen's grootste hotel, Hotel de Jonge) Als combo kunnen wij ook worden ingehuurd voor speciale gelegenheden.

 

 

Optreden als gastgitarist bij Jazzistique, in Vredenburg, Utrecht, met mijn goede vriend Jan Tingen op bas

 

Op een goedbezochte gitaarbeurs in België optreden met gitaren van de bekende Engelse gitaarbouwer Hugh Manson.

   

Pianist Gerald Jonker ken ik al vanaf de vooropleiding en we hebben samen heel wat keren live gespeeld. En nog steeds doen wij dat als men b.v. live-muziek wil hebben voor een receptie of een andere gelegenheid, maar daarnaast ook een gesprek wil kunnen blijven voeren.  Veel bands spelen live dusdanig hard dat dat niet meer mogelijk is. Wil men het juist ietwat 'steviger', dan vragen we altijd of de drumdocent van de muziekschool Hoogeveen ons voor zo'n optreden wil versterken, Giovanni Timmermans.